Eetlokaal Waterkracht

Elke woensdag en donderdag kun je bij Eetlokaal Waterkracht terecht. Onder professionele begeleiding koken tieners en een team van vrijwilligers een goed en betaalbaar drie-gangen menu dat ze voor 9 euro serveren aan de gasten in het restaurant.

Reserveren

Als gast kun je terecht vanaf 17:30u. Tot 19:30u nemen we tafels aan. Reserveer vooraf (vinden wij fijn) of loop spontaan binnen als je ineens geen zin hebt om te koken of niet alleen thuis wilt eten. Reserveren kan via het menu bovenaan deze pagina: Eetlokaal > Reserveer een tafel.

Let op! Op woensdag rond 18:30u is er een tafel waar je aan kunt schuiven als je niet alleen wilt zitten. Misschien iets voor jou?

Wat schaft de pot?

Elke week is er een nieuw weekmenu, waar mogelijk met gebruik van reststromen versproducten en met duurzaam geteelde, seizoensgebonden producten uit de regio. We hebben altijd een vegetarische menu optie. Zijn er andere dieetwensen, vraag dan vooraf even aan de chef wat er mogelijk is. We denken graag met je mee.

Wat kost het?

Ons drie gangen menu kost 9 euro. Kun je meer missen? Doneer dan voor 10 euro een uitgesteld etentje incl drankje voor een ander, zodat wie het hard nodig heeft gratis terecht kan. Ken je iemand die zo’n etentje goed kan gebruiken, stuur ze langs! Denk je dat de drempel nog te groot is, dan kunnen we een bon voor een gratis etentje mee geven. Neem dan even contact met ons op.

Kun jij zelf zo’n gratis etentje goed gebruiken? Loop maar binnen en geef het even door aan de bediening. Wij vinden het niet raar, en je bent zeker niet de enige die hier gebruik van maakt, dus voel je niet bezwaard.

Wie koken er?

Vrijwilligers in alle kleuren en smaken koken en doen de bediening. Het team staat onder leiding van een ervaren chef en begeleider. Om 17:00u eet het team samen een warme maaltijd. Vinden we gezellig, gezond en daarom superbelangrijk. Vanaf 17:30u arriveren de gasten voor het restaurant. Rond 21:00u als de boel weer aan kant is sluiten we samen af.

Meer informatie?

Neem Contact met ons op.