Kom meedoen (tieners)

Ben je 10 jaar of ouder, kom dan mee koken of bedienen in het restaurant! In de vakanties kunnen we je hulp vaak ook overdag gebruiken. Kom maar gewoon langs, dan kijken we wat je kunt doen?

Hoe het werkt?

  • Zorg dat je er om 15:30u bent, dan kunnen we je een serieuze klus geven. De chef bepaalt hoeveel kinderen er mee kunnen doen. Als het vol is, kom je gewoon een andere dag of week terug?
  • Als je mee komt werken, draag je een lange broek en dichte schoenen. Dat is voor je eigen veiligheid. Je werkt wel in een √©chte keuken, h√©!
  • Om 17:00u eten we met z’n allen een warme maaltijd. Dan staan we om 17:30 allemaal klaar om de eerste gasten te ontvangen.
  • Uiterlijk 19:30u sturen we je weer naar huis. Dan zit je de volgende dag weer fris en fruitig in de klas. De grote mensen maken het werk af. Mag je nog niet alleen naar huis, dan kunnen je ouders of een broer of zus je misschien komen halen.
  • Laat je thuis even weten dat je bij ons bent? Je ouders zijn welkom even kennis te komen maken. Ook telefoonnummers uitwisselen vinden wij fijn, en zij misschien ook wel. Natuurlijk zijn ze ook welkom als gast in het restaurant om jou even stoer te zien wezen!
  • Mocht er iets zijn waar jij of je ouders in vertrouwen over wilt praten – iets dat met Waterkracht te maken heeft en met de mensen die er werken of te gast zijn – dan maken we daar natuurlijk meteen tijd voor. Als je het gevoel hebt dat je, om wat voor reden ook, niet bij een van de vaste teamleden terecht kunt, dan kun je afspreken met onze vertrouwenspersoon. Dat is Greet Jongerling, 0644 457114.