Jouw stem voor Waterkracht

Wow! Wijkcentrum Waterkracht is genomineerd voor de campagne Help Nederland Vooruit! De campagne steunt bijzondere initiatieven die de buurt een mooiere plek maken. Stemmen op Waterkracht kan hier.

Als Waterkracht bouwen we samen met bewoners aan een thuis voor de hele wijk. Een huiskamer waar mensen even de deur uit zijn. Waar mensen met elkaar afspreken, nieuwe mensen ontmoeten, of juist even in hun eentje genieten van een kopje koffie met taart op de bank. Waar mensen een kaartje leggen, of even lunchen tussen de boodschappen en afspraken door. Een fijne en veilige plek waar kinderen kunnen spelen, en jongeren samen huiswerk maken, tafeltennissen of gamen. Een plek om te komen gymmen, handwerken, knutselen, samen Nederlands lezen. Waar men een bijeenkomst voor een vereniging kan bijwonen of zelf organiseren. Waar vrijwilligers van waarde zijn voor hun wijk en hun talenten ontwikkelen. Waar jongeren een vak kunnen leren. Waar mensen hulp kunnen vragen bij ingewikkeld papierwerk of vragen waar ze niet uit komen.

Iedereen is welkom bij Waterkracht. Iedereen heeft er een plek. Kan er iets halen, en iets brengen.

Met Waterkracht bouwen we aan ‘de inclusieve samenleving’ in het klein. We bieden een plek aan mensen die elkaar opzoeken, en bouwen bruggen tussen groepen mensen. We experimenteren, en bouwen steeds verder op wat werkt.

Met ons wijkcentrum willen we ook anderen in Nederland inspireren. Deze campagne biedt daarvoor een geweldig platform. Kan Waterkracht op je stem rekenen, en ken jij nog anderen die ook écht op ons zouden moeten stemmen? Samen helpen we Nederland vooruit!

Stem hier op Wijkcentrum Waterkracht, powered by Stichting Lokaal.
Stemmen kan nog tot en met 12 februari 2020.
.

DORINE RUTER (WIJKCENTRUM WATERKRACHT): WE BOUWEN NAAR EEN TOEKOMST

Wijkcentrum waterkracht is éen van de Metrostations op de Sociale Metrokaart van Karacht. De ontmoetingsplek in het Waterkwartier, Zutphen is niet alleen ‘voor het hier en nu’, maar helpt mensen ook bouwen aan een betere toekomst. Bekijk de video om te zien wat ze doen ! Wijkcentrum Waterkracht zit op de lijnen: ontmoeten & verbinden, sport & bewegen, gezelligheid & ontspanning, advies & ondersteuning, geld & recht en werken & ontwikkelen. Benieuwd naar de gehele metrokaart van Zutphen? Ga naar: www.karacht.nlPosted by B-FM on Thursday, November 28, 2019