Zaalverhuur

Wil je een workshop organiseren, of een bijeenkomst met wijkbewoners? Zoek je een plek voor een gespreksgroep of een vergaderingruimte? In Wijkcentrum Waterkracht hebben we meerdere ruimtes waar we je graag ontvangen. Wil je ook catering bij je bijeenkomst, dan verzorgt ons team dit natuurlijk graag voor je. Van koffie met taart bij ontvangst tot hapjes en drankjes na afloop. Van lunchbuffet tot drie gangen diner.

Beschikbaarheid zalen

In principe kun je terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. In overleg is ook verhuur op andere dagen en tijden mogelijk.

Kosten zaalruimte

Voor de verschillende ruimtes hanteren we de onderstaande tarieven. Speciaal voor bewoners en verenigingen hanteren we een maatschappelijk tarief.

Buiten bovengenoemde openingstijden hanteren we een extra uurtarief van 30 euro voor de reguliere zaalverhuur. Voor bewoners en verenigingen geldt dit tarief doordeweeks niet, maar wel in de weekenden.

Voor extra catering bij je bijeenkomst (zoet of hartig, hapjes of een heel buffet) horen we graag wat je wensen zijn of wat je budget is, dan stellen we een offerte op maat voor je op.

RuimteCapaciteitMaatschappelijk tariefRegulier tarief
Hein Leenen zaal100p€60 per dagdeel€150 per dagdeel
IJsselzaal25p€45 per dagdeel€100 per dagdeel
Berkelzaal20p€45 per dagdeel€100 per dagdeel
Spreekkamer8p€7,50 per uur €15 euro per uur

Kosten overige faciliteiten

  • Gebruik flip-over € 7,50 per dagdeel
  • Gebruik microfoon € 7,50 per dagdeel
  • Gebruik beamer en scherm € 25 euro per dagdeel
  • Gebruik scherm (met eigen beamer) € 7,50 per dagdeel
  • Gebruik beeldscherm ijsselzaal € 7,50 per dagdeel
  • Gebruik laptop € 25 euro per dagdeel

Ben je ZZPer of flexwerker, voel je vrij om in het restaurant te komen werken of je zakelijke afspraak bij ons te plannen. Voor telefoontjes waarvoor het restaurant te luidruchtig is, kun je altijd nog even een rustig plekje in de gang of (check het even met ons!) een lege ruimte zoeken.

Informatie & Boekingen

Wil je een zaal reserveren of doorspreken wat de mogelijkheden zijn?

Email: post@wijkcentrumwaterkracht.nl
Telefoon: 0657 938693

Woon je in de wijk en wil je een activiteit voor de buurt organiseren, maar je weet nog niet zo goed hoe, of je hebt niet genoeg budget om een zaal te huren? Laat het ons weten, dan denken we gewoon even met je mee en bekijken we wat wél haalbaar is. Ook brengen we je graag in contact met onze partners die jouw activiteit financieel zouden kunnen ondersteunen.